logo
Français Nederlands Steun aan kinderen die aan kanker lijden en aan hun naaste familie VZW Jennifer

Beginpagina > Resultaten > Recreatieve dagen > Uitstap naar het Boudewijn park in Brugge

Uitstap naar het Boudewijn park in Brugge

Dolfijnen, roofvogels, papegaaien....en Miss België

zaterdag 15 mei 2004, door Robin

Alle versies van dit artikel:

Op zaterdag 8 mei 2004, met medewerking en hulp van de vereniging Mistral Gagnant hebben we met enorm veel plezier 80 families mee kunnen nemen naar Brugge om een dag in het Boudewijn Park door te brengen. De bewolking en grijze hemel heeft ons die dag niet verlaten, maar het zonnetje scheen des te meer in de ogen van de kinderen.

Het spektakel begon die zaterdag met een show van onze grote vriend: de dolfijn. Daarna heeft ons kleine gezelschap van 320 mensen van een lunch kunnen genieten in gezelschap van Miss België 2004.... De lunch werd gevolgd door een vrije middag waarbij de kinderen van alle attracties konden genieten en ook een show met roofvogels en papegaaien konden bijwonen. Na een kleine versnapering hebben we onze terugweg naar Brussel ingezet met vele mooie herinneringen van eerder die dag.

Hartelijk dank aan alle deelnemers voor alle warmte die U ons heeft gegeven. Uw kleine berichten en reacties hebben ons hart weldegelijk verwarmd. Bij deze een bericht dat ons zeer heeft aangegrepen:

"Het genot nog vers in het geheugen, zouden we U graag onze feedback willen geven op afgelopen zaterdag: het was FANTASTISCH. Ondanks de kou hebben we een zeer aangename dag beleefd in een vriendelijk en vrolijk gezelschap. De organisatie was smetteloos. Bravo en vooral DANK....Ik wil U bij deze mijn bewondering tonen voor al het gene wat U doet om de kinderen op te vrolijken en zich weer gelukkig te laten voelen. Ik denk niet dat eenieder zich kan indenken hoe veel pijn het doet om je kind te zien lijden zonder er zelf iets aan te kunnen doen. Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische dag die ons even onze zorgen heeft doen vergeten."

De mama van Arnaud.

Dit artikel beantwoorden